Alle ville elske at blive rig. Kombineret med det perfekte miljø til at få frø finansiering, angel-investorer støtte og venture kapitalister, der leder aktivt efter nye begynder at pumpe i deres penge, er det muligt, at du kan ende som det første batch medarbejder i nogle betydelige nystartede .

Natascha Khan, en tidligere auto ingeniør, vovede sig ind på lejemarkedet i 2008 fordi han troede, han kunne tjene bedre afkast i fast ejendom end han kunne få fra aktiemarkedet (se hvad det kræver at være en udlejer”). Han ejer nu otte udlejningsejendomme i området Baltimore, og afkast af sin investering har langt overskredet sin oprindelige forventninger.

Gør hvad du kan for at reducere dine regninger: Sørg for du slukke lysene, plan måltider til at spare på købmand, og være disciplineret om at spise i. Fokusere dit liv med kun fornødenheder og på ingen tid du vil spare en masse mere end hvad du tidligere gjorde.

Men når du kender statistikkerne og ved, at der er en større chance for, at lynet slår du på en solrig dag end du vinde i lotteriet, du indse hurtigt, at andre indstillinger er langt mere attraktive; undtagen den brudte moralske kompas”måde.

Hvis du har ønsker en milliard du en trillion og så videre og så videre. At være økonomisk stabile og sunde er en god kort hånd i spillet af livet, men de fleste mennesker glemmer hvilken slags stress og problemer også kommer sammen med den. Min pointe bliver en millionare ikke vil gøre dig mere eller mindre glad med rentefrit lån.

10 dokumenteret måder på hvordan man får rig hurtig

Leave a Reply

Your email address will not be published.