Så tænker du på at gå på en Carnival cruise! Her er nogle nyttige tips, som helt sikkert vil hjælpe dig med at spare penge og nyde dit krydstogt til fulde! Disse 7 cruise tips til Carnival cruises er garanteret til at maksimere din cruise oplevelse. Du har sikkert hørt den en million gange: Gem energi og du sparer penge. Naturligvis har ikke alle familier midler eller knowhow til at installere en ny low-flow toilet eller en tankless vandvarmer. Stadig, du kan gøre spare simple ved at bevare energi den gammeldags måde: at slukke lys, timing brusere, eller at tage bade kan alle bidrage til at sænke utility regninger, mens undervisning dine børn en vigtig lektie om energibesparelser. Mens du måske finde dig selv nagende fra tid til anden, bliver sparer energi i sidste ende sædvanligt for alle.

Hvis du er på udkig efter en nem og smertefri måde at spare penge på hverdagsudgifter, kigge på dit kreditkort efter hjælp. That’s right – med det rigtige belønninger kort, du kan spare penge på alt fra dine regelmæssige regninger til din husstand får disse besparelser, du skal bruge en belønninger kort, der tilbyder en procentdel af kontanter tilbage for hver dollar du bruger.

Der er ingen regel, der siger bryllupper skal afholdes på lørdag aften. Giver en eftermiddag spredt te sandwich og mousserende vin er en sofistikeret alternativ til den typiske middag reception. Spare endnu flere penge ved at planlægge det på en søndag.

Jeg er uenig med dig nogle Emily. Jeg er en correctional officer og havde chancen for at se en operation udført på en beboer, som havde besluttet at skære hans håndled, når han ødelagt sin bil. Jeg tror, han vidste han var gonna fængsel. Han afbrudt senerne. Hospitalet, der blev gjort i havde en sygeplejerske, der er tildelt til en computer og hun logget hver enkelt vare til antallet af gaze firkanter de brugte. Jeg er klar over de andre ansatte tælle for at sikre de tegnede sig for hver ting, men hun omhyggeligt logget ind på computeren. Jeg kan lide alle de forslag, oplysninger og kommentarer her. Tak.

Hvis der er nogen sinde en tid til at leve frugally, er college det. Du er i øjeblikket i en meget unik situation, hvor nøjsomhed er allestedsnærværende normen. Det er højst usandsynligt, at du nogensinde vil finde dig selv i denne samme scenario – så drage fordel af situationen mens du er i det. På den måde vil du kunne nyde de finere ting i livet, når du opgraderer!

Holde op med at sammenligne dig med andre mennesker. Derved vil forlade dig følelsen bad. Praksis i stedet sammenligner dig til hvor du var i fortiden, så du kan se dine fremskridt i fremtiden. Du vil spare penge ved at fokusere på dig selv og ikke dine venner.

Apropos tog, mens flyvende er formentlig den hurtigste mulighed, overveje busser, tog, eller selv kører dig til din destination. Lufthavne i løbet af ferien er ikke et sjovt sted at være. Du ser på lange linjer, hektisk rejsende, og hvis luck ikke er på din side, forsinkelser eller aflysninger. Springe en flyvning kan koste dig lidt tid, men spare dig penge og din sunde fornuft.

Når du begynder at tjene flere penge og få flere aktiver, bliver gør skatter mere komplekse. Især hvis du har side hustles og flere indkomstkilder. På dette punkt, kan det være værd at tale med en skat forberedelse service eller en revisor for at sikre du maksimere dit afkast.

Hvis du brugte $1.500 sidste måned på husholdningsartikler, prøve at bruge 10% mindre, $1.350, denne måned. Mit trick er at bruge kun kontanter. Vi trække hver måned kun, hvad vi vil bruge. Jeg finder det meget lettere at overvåge min udgifter denne måde end ved hjælp af kreditkort. Som min cash løber tør, bliver jeg mere og mere forsigtig med hvad der er tilbage.

25 top måder at spare penge (opdateret til 2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published.