Der er en masse forvirrende oplysninger derude om, hvorfor og hvornår du skal udskifte din hjelm, så vi spurgte eksperter fra Giro, Bell og Bontrager for deres tager på emnet. Anyway, som de fleste hjelm producenter tilbyder rabat crash udskiftning ordninger – Giro, Bell og Bontrager inkluderet – det giver god mening at fejle på siden af forsigtighed, når det kommer til noget så vigtigt som dette. Disse hjelme vil tilbyde dig førsteklasses beskyttelse uden at gå på kompromis med komfort og stil. Er dyre cykelhjelme det værd? Aprils råd afspejler, at, tilføjer, at det er bedst at konsultere din forhandler, hvis du ikke er sikker på, om hjelmen er beskadiget, da de vil være i stand til at give det en grundig inspektion for dig. Og den bedste måde at gøre dette på er gennem forebyggelse, begyndende med en hjelm.

Disse er de bedste vandtætte kameraer under 200, fordi det giver flere funktioner, til en budgetpris, såsom HD-videooptagelse, flytbare boliger sag, og LCD-skærm med afspilning skærm. Som et resultat, brænder vi for at hjælpe forældre til at undgå en tur til skadestuen. På Children’s Hospital Los Angeles, behandler vi mange hovedskader i vores Emergency Department, som et niveau I Pediatric Trauma Center. 4. Hvordan skal du behandle din hjelm for at få den længste og sikreste brug af den? Hvis en hjelm er for løs, vil den ikke beskytte nær så godt. Nogle cyklister vedhæfte et lille spejl til hjelmen, cykel airbag så de kan se bag dem så godt. Et uventet fald fra en cykel kan ske til enhver tid og har potentiale til at resultere i alvorlig hjerneskade. Antallet af stjerner tildelt hver hjelm repræsenterer, hvor effektivt denne model reducerer den samlede skadesrisiko.

En korrekt monteret hjelm skal være behagelig og bør ikke bevæge sig fremad for at skjule syn eller bagud for at udsætte panden. En kvalitet cykel hjelm er en af de mest vitale stumper af kit du kan købe. Vi kan ikke fortælle dig, hvilket mærke eller hvilket specifikt produkt der passer til dig, men vi kan dele nogle tips, der vil hjælpe dig med at foretage et kyndigt køb. Den lille er passende for aldre fem og op, men bekræfter din søn eller datters hoved omkreds før køb. Amazon tilbyder en lille provision på produkter, der sælges gennem deres affiliate links. Hver af dine køb via vores Amazon tilhørsforhold links understøtter vores sag uden ekstra omkostninger for dig. Som En Amazon Associate vi tjener på kvalificerende køb.

Denne cykel lås er så problemfri i forhold til min tidligere D-lock, ‘en Amazon anmelder skrev. I 2014 købte en iværksætterborger nogle falske hjelme, der ikke var, viser det sig, i stand til at bestå sikkerhedstest, mærket som sådanne meget genkendelige mærker som Specialized, Giro og Catlike, og solgte dem på eBay til dybe rabatter. Det får dem til at anbefale en femårig hjelm udskiftning periode, dels fordi deres erfaring er, at mærkbar forbedring i den beskyttende egenskab af hjelme på grund af fremskridt inden for materialer, design og produktionsmetoder. Vi udspurgte dem om de mest almindelige ideer, spørgsmål og misforståelser for at finde ud af, hvor ofte du skal ændre din hjelm og hvorfor. Hvorfor skal du have en Protein Shaker Bottle Hvis du er en Fitness entusiast? Nødvendige cookies er helt afgørende for hjemmesiden til at fungere ordentligt.

6 Bedste cykelhjelm Spejl anmeldelser i 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.