Uanset hvor du er på din finansielle rejse, behøver du at vide, at det er muligt for nogen at vende deres finansielle liv rundt nogle gange det tager blot det første skridt i den rigtige retning at få tingene i din favør. Men som med de fleste ting, nogle gange det allerførste skridt er det sværeste. Biler er en anden ting du ikke bør købe nye. Dette splinternye luksus køretøj vil miste tusindvis af dollars værd af værdi, så snart du kører det fra partiet. I virkeligheden, vil det miste 15-20% af sin værdi hvert år. Så hvorfor i verden jeg ønsker at tilbringe $25.000 på en helt ny bil, som jeg kan købe for $16.000 to år senere? Hvorfor ikke lade en anden tage at hit? Jeg ville hellere købe nogle nye læder luftfriskere og Gem $9.000 i stedet.

Du kan oprette en automatisk overførsel med din bank, således at de ekstra penge, der normalt ville blive vist i din lønseddel faktisk aldrig dukker op, men i stedet bliver filtreret problemfrit i besparelser. Dette vil hjælpe dig med at modstå trangen til at bruge penge, og du vil ikke gå glip af, fordi du ikke engang ved, det er der.

er en uafhængig, reklame-støttede publisher og sammenligning service. Bankrate opvejes mod Fremhævede placering af sponsorerede produkter og tjenester eller din klikke på links lagt på dette websted. Denne kompensation kan påvirke hvordan, hvor og i hvilken rækkefølge produkter vises. omfatter ikke alle virksomheder eller alle tilgængelige produkter.

Du betaler afgifter på en klub, som du aldrig bruger? Ligesom for eksempel en gym medlemskab eller en country club medlemskab? Hvis du er på hegnet omkring dine medlemskaber eller finde at du ikke bruger dem meget ofte, annullere dem. Husk, du kan altid forny medlemskab på et senere tidspunkt, hvis det viser sig, at du faktisk gå glip det.

Besparelse på lang sigt — for at opbygge en nødfond, tage din drømmeferie eller gøre en udbetaling på et nyt hjem — ikke bare ske. Det kræver planlægning og disciplin. Lære at sætte mål, spore udgifterne og gemme på din største udgifter.

stor drikkepenge! Hvad jeg elsker om at spare for ture er at det viser mig hvordan kreative jeg kan være. med lidt forskning, kan du finde så meget gratis sjov ting i din by! gratis kunst fremvisninger, drikkevarer, mad, festivaler, koncerter, filmfremvisninger… jeg er dronningen af 🙂 at finde gratis ting også, jeg er ikke over snigende min egen spiritus ind på en bar i min celle foretage en opringning formet kolbe. sande historie.

75 Økonomi Tips til hjælp du laver & spare penge

Leave a Reply

Your email address will not be published.