Mange mennesker ofte spekulerer på, hvordan man får rig. De annoncere ikke. De bedste fondsforvaltere opfører sig ofte som om de ikke ønsker, at dine penge de ikke vises konstant på finansielle TV-shows eller køre annoncer prale af deres No. 1 returnerer. Torray fonden, for eksempel, har aldrig kørt en detail reklame siden lanceringen i 1990.

Der er gode råd, som du gav din ven. Jeg ville ønske, at jeg havde givet mig selv at rådgivning før min sidste træk. Min mand og jeg opdagede mustachianism omkring et år for sent, lige efter at købe både hus og bil (på kredit) der var meget mere (større/dyrere) end vi havde brug for og som spiste alle vores ekstra indtægter, som kunne være gået til FI investeringer. Dengang vi havde ikke nogen forbrugernes gæld og vi besparelse allerede hvad jeg anses for at være et anstændigt beløb, mere end nok til en standard pensionering, og jeg kunne ikke tænke på noget andet at gøre med de ekstra penge. Bruger penge til at købe tilbage ekstra år af mit liv var ærligt bare aldrig sket for mig! Forsøger at få på ret spor nu, solgt bilen (på et tab, men stadig en forbedring af vores bundlinje over ikke at sælge) og vil sandsynligvis videresælge hus, men man ting ville have været lettere hvis jeg havde haft din vens råd før du kaster mig ud af en financ ial cliff.

De samme ting med som henviser folk til Amazon selv på min personlige hjemmeside i dag jeg altid forbinder til Amazon. Jeg vidste bare det her til morgen, deling om det forskellige udstyr, jeg køber så at jeg kan lære at gøre video-podcasts. Og så jeg føler lignende-ja oprette delbare indhold og også prøve at strukturere din hjemmeside, så det er meget læser venlige. Således at det har – de ting, du laver ikke frustrere folk og gøre ønsker dem at gå væk sms lån.

Helt ærligt, oprindelsen af problemet ligegyldigt. Det afgørende er fastsættelse det. Det er ikke noget jeg kan gøre alene, naturligvis. Alt hvad jeg kan gøre er opkald opmærksom på det- og sørge for jeg ikke fastholde det. Der er ingen måde jeg kan overbevise andre bloggere, at de skal linke til andre folk oftere, og at de ikke bør fokusere på penge. Alt hvad jeg kan gøre, er at forsøge at sætte et eksempel.

Min filosofi, Brandon, er at jeg føler mig som en masse mennesker, når de skriver online (uanset om det drejer sig om privatøkonomi eller andre ting), de er bange for at være helt åben og ærlig. Jeg ved ikke, der er dette indtryk af, at folk vil få stalkere efter dem eller hvad.

Det dækker alt fra planlægning, organisation, investering, pension, løn forhandlinger og prissætning. Jeg ville normalt være skeptisk over for et så bredt område af dækning, men J.D. har været forsker, skrivning, og undervisning om privatøkonomi for et årti og tilbragte et år eller så på dette projekt alene. Han bragte også i andre fagspecialister med deres egne år butt i sæde tid.

Bliv rig langsomt med disse tips

Leave a Reply

Your email address will not be published.