Næsten alle børn elsker trampoliner. Så hvis du ikke har en, har dine børn sikkert tigget om at få en. Trampoliner opfordrer børn til at komme udenfor og bevæge sig. Trampolinen kan sagtens bruges, når man er alene, men den bliver kun sjovere af, at man er flere børn på den samtidig.

 

Kan bruges af hele familien

 

Trampolinen behøver slet ikke kun at være til børnene. Voksne kan sagtens finde deres barnlige sjæle frem på trampolinen. Trampolinen behøver ikke kun at være til hop. Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan lege på trampolinen. Når trampolinen ikke bliver brugt til sjov og leg, så kan den bruges til at træne. Der er nemlig mange træningsøvelser, som er oplagte at lave på en trampolin.

 

Sådan passer du på din trampolin

 

En trampolin er en investering, så man bør passe så godt på den som muligt. Først og fremmest bør I gå efter en trampolin, som kan holde til det danske vejr. Så hvis I gerne vil have en fritstående trampolin, bør den helst være tung, så blæsten ikke kan rykke på den. I kan sagtens vælge en lettere trampolin, hvis I har planer om at grave den ned. På den måde er det væsentlig sværere for vinden at få fat i den. For at passe bedst på selv trampolinen, når I bruger den, bør man ikke hoppe på den med sko på. I kan læse mere om trampoliner på Trampolinguiden.dk.

 

Sørg for at have god sikkerhed

 

Hvis man ikke har styr på sikkerhede omkring en trampolin, kan man hurtigt komme til skade. De fleste skader kan undgås ved at have et sikkerhedsnet på trampolinen. På den måde risikerer man ikke, at nogen hopper ud over trampolinens kant. Ellers handler god sikkerhed mest om at være hensynsfuld mod dem, som man hopper med.

 

 

 

Derfor bør du købe en trampolin