Vejhjælp for udlejningsbiler og flådekøretøjer er meget unik. Vejhjælp til byggeri køretøjer er typisk dyrere på grund af den industrielle anvendelse, som disse køretøjer Se. De er kørt hårdere, belæsset med mere vægt og kan have flade dæk en gang om ugen fra negle på jobsites. Forbered dig på at bruge næsten dobbelt så meget for byggeri køretøjer i forhold til almindelige biler.

Det er også en god idé at finde ud af hvad der sker, hvis du har brug for tjenesten, og du har allerede nået dit loft for år. Vil de benægte du service eller opkræve ekstra til at komme ud? Hvis de opkræve dig ekstra, hvad er den anslåede gebyr? Jo mere ved du på forhånd, jo lettere bliver det at afgøre hvilken tjeneste er bedst for dig. Hvad vil du gøre uden at sammenligne priserne på vejhjælp først?

Den plan, du køber bestemmer, hvordan omfattende dine fordele er. Med de fleste planer betaler du for en one-års medlemskab. Nogle virksomheder kræver yderligere medlemskab gebyrer oven på plan gebyrerne, men det er sjældent. Standard planer dækker de grundlæggende vejhjælp, bugsering, springer et dødt batteri, lockout tjenester og dæk ændringer.

For trækkende og vejene hjælp er der meget billigere muligheder end auto klubber. Jeg betaler omkring $6-$8 om året for bugsering service, føjet til min Bilforsikring. Men kontrollere, om ved hjælp af denne forsikring vil påvirke din satser med virksomheden før tilmelding til den.

Har både AMA og AAA, brugte AAA for et slæb da jeg havde en flad… 2,5 timers vente. Kaldet AMA, når batteri gik død, 90 minutters vente, $220 for batteri, 90 minutter at installere. Ran ud af gas, kaldet AMA, 2.25 timers ventetid og $4 for en gallon af gas når det var 3.21 2 miles ned ad vejen, men… strandede er strandet, så glad for jeg har dem. Var utilpas forlader cyklen, så jeg ventede.

Det redaktionelle indhold på er ikke sponsoreret af nogen bank eller kreditkort udstederen. Journalister i redaktionen er adskilt fra virksomhedens forretningsaktiviteter. De bemærkninger sendt nedenfor er ikke forudsat, gennemgik eller godkendt af selskaber, som nævnt i vores redaktionelle indhold. Derudover påtager alle selskaber, der nævnes i indholdet sig ansvar for at sikre, at alle indlæg og/eller spørgsmål er besvaret.

Hvis du køber en ny eller certificeret brugt bil, der er stadig under garanti, skal du kan gratis vejhjælp dækning for en begrænset varighed eller kilometertal. Bilindustrien ressource Edmunds har udarbejdet en liste over vejhjælp dækning for nye biler af fabrikanten. Hver bilproducent sætter sine egne begrænsninger på hvor længe den gratis service vil vare ved kilometertal eller alder af køretøjet. Overdækket tjenester varierer pr. producent eller forhandler og kan kræve, at køretøjet er bugseret til nærmeste forhandler, hvilket kan resultere i høj reparationsomkostninger.

For Visa-kort, der tilbyder på vejsiden fordel, du kan ringe til et frikaldsnummer og bistand vil blive sendt din måde. Du betaler $59,95 pr. opkald. Flere tjenester kan leveres som bugsering din bil, ændre et fladt dæk, levere et par gallons af benzin eller at få din bil hoppe startede. Omkostningerne er faktureret til dit Visa-kort.

Fejl

Leave a Reply

Your email address will not be published.