Der er millioner af lydbøger og millioner af almindelige bøger så godt. Når der kommer i form af en kasse med kassetter, så længe din arm, har lydbøger ændret sig med tiden; finde fordel som cd-sæt og nu bliver populær som downloades mp3-filer. Hvis du nyder mine bøger, i ethvert format, bedes du indsende din ærlige feedback i form af en anmeldelse på Amazon. Med et stilfuldt stofdesign i et udvalg af farver og en forbedret højttaler, der giver en fyldigere og højere lyd, kan du streame alle dine yndlingssange med fremragende lydkvalitet fra Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn og meget mere. Læs mere om overførsel af en WMA-lydbog til en iPod fra en Windows-computer.

Apple-produkter og andre WMA-kompatible enheder kan også afspille WMA-lydbøger, forudsat at WMA-lydbogen først downloades til en Windows-computer og overføres til enheden ved hjælp af et kabel og OverDrive Media Console til Windows (og iTunes, når du bruger en Apple-enhed). Hver enhed giver adgang til en App Store. Bemærk, at du muligvis bliver bedt om at registrere appen med et gratis Adobe ID. Dette er kun nødvendigt, hvis du planlægger at læse Adobe EPUB eBooks. Det er ikke nødvendigt at registrere appen for at lytte til MP3-lydbøger. Men hvis du er færdig med lydbogen tidligt, kan du returnere MP3-lydbogen til samlingen fra DEN ÅBNE KOORDINATIONSordre-app. MP3-lydbøgerne kan returneres til samlingen, før de udløber efter syv dage, så du kan tjekke en anden titel. WMA-lydbøger kan aldrig returneres tidligt til samlingen. Find MP3-lydbogen i mappen Musik eller Bøger (lydbøger) i din iPod.

Vær forsigtig, når du downloader lydbøger på mobilenhedens mobilnetværk. ViaDrive Media Console-mobilappen blokerer automatisk din adgang til lydbogen efter syv dage, fjerner den fra din konto og beder dig om at slette titlen fra appen. Det betyder selvfølgelig, at du skal oprette en konto, hvis du ikke allerede bruger Spotify. Der er et par tag mounts forårsaget tilgængelige til at købe, at der kan sættes til stor brug. Multilevel markedsføring kan være en givende alternativ måde at tjene penge. Bortset fra at spare penge de mere øko-bevidste blandt os vil være glade i den viden, at de også hjælper planeten ved ikke at bidrage til massen træ fældning programmer, der foregår i mange dele af verden. Læs mere om overførsel af en MP3-lydbog til en iPod fra en Mac-computer. Læs mere om overførsel af en MP3-lydbog til en iPod fra en Windows-computer.

Vælg den MP3-titel, du vil returnere tidligt, i OverDrive Media Console til Windows. Det kan være en god ide at vente med at downloade lydbogen, indtil du har adgang til et trådløst netværk. Michael Lewis, Adam Kay, Jon Ronson, Joanne Harris og Phillip Pullman har alle skrevet originale værker til Audible. Men den oprindelige tekst tillod dem at præsentere scener, gratis lydbøger – https://www.lydbogreolen.dk/ – der er for omfattende til at blive sat på scenen. Titlerne sorteres automatisk efter den nyeste, der føjes til webstedet. Jeg bruger typisk den mobile browser (Safari, Chrome, osv.) for at gennemse NHDB site. Installer OverDrive Media Console på din mobilenhed. Tilslut din iPod til computeren igen, og lad enheden afslutte synkroniseringen med iTunes.

Her er et eksempel på at få den app til Google Nexus 7 Android-enhed. Den åbne koordinationsmetode app til iOS skal opdateres for at vise den nye “Next Gen” OverDrive hjemmeside. OverDrive Media Console åbnes automatisk. Mange mennesker foretrækker at læse bøger med læsere, der er større – Kindle 3X er absolut vejen at gå. Problemet med ulovlig erhvervelse af filer er, at folk undlader at indse, at de stjæler noget som helst. Fra 1950’erne og op, kendte skuespillere som Donald Pleasence, Jimmy Stewart, og Danny Kaye begyndte at fortælle børns historier om vinylplader, som er meget eftertragtede samlerobjekter. Old Time Radio viser, der er anført i nogle af de genrer er heller ikke opført her, og Free Motion Comics Online er ikke opført her heller.

Hemmelighederne til succes som en lydbog Oplæser – WSJ

Leave a Reply

Your email address will not be published.