Uanset om du er klar til at købe din første hus eller er i markedet for en opgradering, er det klogt at sørge for du tager alle trinene nødvendigt at maksimere din investering og spare penge. Brug disse syv hus købe tips til at guide og fokusere din søgning. Fjerne nogle kabel service. Bemærk at jeg ikke anbefaler at slippe af med kabel helt, selv om det er helt sikkert en måde at spare penge. Hvis du skal have kabel, tage et kig på alle afgifterne på dit kabel-regningen, og overveje at slippe af med nogle af tjenesten. Prøv det i en måned og se, hvis du virkelig gå glip af de sidste 500 kanaler.

Også være opmærksom på din ATM skik. Prøv at gå til din egen bank ATM så meget som du kan. Hvis dette er umuligt, får flere penge på hver enkelt transaktion, reducere din hyppigheden af ATM besøg. Det er forbløffende, hvor meget du kan betale bankgebyrer hver måned hvis du ikke bank klogt.

Når du har udforsket pensionering besparelser med din arbejdsgiver (eller hvis du ikke har denne mulighed), kig ind i åbningen af din egen pensionering investeringskonto på et mæglerfirma. Dette er typisk i form af en traditionelle IRA og Roth IRA. For at gøre dette, skal du bruge en formidlingsprovision konto på en mæglerfirma (jeg bruger Schwab, men der er mange muligheder). Disse konti kan give dig tilføjet pensionering investeringer og potentielle skattebesparelser.

At holde dit fjernsyn, computer, stereo, blender, mikroovn, brødrister, kaffemaskine og andre ikke-væsentlige apparater tilsluttet på alle gange betyder, at de trækker energi fra væggen uden at bruge den. Sæt disse elementer i en strømskinne og du kan nemt slå alt fra med en enkelt knap.

Og naturligvis intet med økonomien er for visse. Når du arbejder for et andet selskab, er der en mulighed for at give slip. Du skal have nok sparet op (bortset fra din opsparingskonto) for at overleve i mindst tre måneder uden yderligere indtægter.

Der er mange andre investeringer, som du kan bruge til at gemme dine penge: pengemarkedsforeninger, obligationer, aktier, investeringsforeninger og listen fortsætter. Hvis du planlægger at bruge de penge, du sparer inden for fem år, er det bedst at finde noget sikkert at investere i. For de fleste mennesker en stor interesse opsparingskonto eller en term indbetaling inden for en skat gratis opsparingskonto anlæg netop nobel. Disse indstillinger er sikre — du vide, at dine penge vil være der, når du har brug for det-det samme kan ikke siges, hvis du vælger at investere i noget, der har en meget større risiko som aktiemarkedet.

Holde en filmaften. Uanset om du er en ledning-kutter eller ej, er det billigere end nogensinde før at se en film med venner. Der er ingen grund til at hovedet til teatret og tilbringer mere end $10 per person en billet, plus en anden $10 på snacks. Vælge en film fra Netflix, Hulu eller Amazon Prime, grab et par poser af popcorn, og du er alle indstillet.

Fifty-fire procent af kærlighed & penge respondenterne sagde, det bedste råd, de kunne give deres yngre selv er ikke at vente med at begynde at spare eller investering. Ofte, er den største hindring for besparelse den menneskelige faktor, aka dig selv. Heldigvis, finance verden gør det nemt at tage dig ud af ligningen.

Da jeg boede i England var der en tragedie, når en baby uheld døde i løbet af natten. Forældre (veganere) gjorde det samme, du nævnte. Obduktionen fandt et dødeligt højt niveau af natrium, der var spores tilbage til et af de produkter, forældrene havde purerede. Det er værd et par ekstra cent til at købe natrium gratis produkter. Eller bruge friske dem, der er til salg; Prøv at gå til landmænd ‘ marked en time før lukketid og drage fordel af deres tilbud. Ved måde, indefrysning af puré ‘ i isterning bakker er et strøg af geni.

Din plan skal overvåges og testet på en regelmæssig basis, da du nå milepæle og som ændringerne finansielle billede. Vi leverer dedikerede certificerede finansielle PLANNER (CFP®) fagfolk, der er din personlige planlæggere. Deres eneste opgave er at sørge for din plan er tilbage på sporet og de hjælper dig med at træffe de svære beslutninger at holde den på sporet eller ændre din plan.

Hvordan man kan spare flere penge hver måned!

Leave a Reply

Your email address will not be published.