Førtidspensionering planlægning er normalt om penge. Uden begreb om penge, tjene penge, ville der ikke sådan noget som førtidspensionering (og ikke sådan noget som rige mennesker). For dem med lavere indkomster, kan det være meget svært at redde en betydelig procentdel af ens indkomst (selv om job som undervisning og socialt arbejde har tendens til at komme med offentlige pensioner efter 30 års tjeneste).

Forståeligt nok dette skaber et skift i fokus på øjeblikkelig indkomst behov og spørgsmål af pensionering ofte bliver mindre af en prioritet. Superlife MyFutureFund tilbyder et komplet udvalg af fonden for forskellige investering tidsramme. Desuden; Det giver dig frihed til at beslutte, hvad, hvornår og hvordan du kan modtage indkomst eller betalinger og i modsætning til de fleste af programmer alt efter hvordan du vælger at modtage du kan aldrig ud live penge uanset hvad der sker i fremtiden.

I denne uge er dette penge podcast, Simon Lambert, Laura Whitcombe og Georgie Frost holde det til manden og dykke ind i verden af økonomisk uafhængighed. YouNeedaBudget vil tillade dig at beregne din nuværende forbrug vaner og hvor du kan foretage justeringer for at forbedre din rådighed indkomst og nå dine mål, pensionering.

Som du kan se hele artiklen, bruge jeg finansielle uafhængighed (FI) og pensionering flæng. Forfatter Bio: Sam startede finansielle Samurai i 2009 til at hjælpe mennesker opnå økonomisk frihed før, end senere. Tjene flere penge kan du øge din opsparing og fremskynde din finansielle uafhængighed mål.

Jeg troede, jeg havde ordineret et liv hvor jeg var nødt til at arbejde indtil jeg var 65 eller meget, meget senere, i betragtning af min aktuelle gældssituation og manglende pensionsopsparing. Jeg brugte kun opmærksomme på indtjening siden af ligningen – jeg ønskede at gøre penge nok, så jeg kunne spare mere.

For at opnå økonomisk uafhængighed, skal du have din pensionering nummer. 4. for så vidt angår skatteyderne er det sjovt, at de hellere ville betale mig $100, 1.000 ‘s i invaliditetsydelser end at hjælpe mig få et godt job. Du kan spørge, “Hvad er nogle gode eksempler på hvordan jeg kan arbejde hjemmefra at supplere pensionsindtægter?” Du kan tjene som operatør for et callcenter i et selskab.

Hvis du nærmer din pension, og du har ikke de nødvendige finansielle evne, er det på høje tid, at du realiteterne i øjnene og gøre alvor af at skabe nogle anstændige rigdom for de kommende år og forbedre din situation. Jeg fandt hr. penge overskæg gennem blog No mere Harvard gæld, som opfordrede mig til at betale off næsten $100k i studielån i 18 måneder.

Dette er den fase, de fleste mennesker forbinder med pensionering. Hvad er disse 2 investeringsvalg vi har fulgt finansielle uafhængighed for vores familie? Jeg leve”med” denne ene; Det gør ikke ‘ gøre verden bedre, inspirere mig hver dag, eller noget lignende, men det har fleksibilitet, en god balance mellem arbejdslivet, anstændig løn og en gratis workout værelse i samme bygning.

Der er bare ikke en masse mennesker skriver og blogge om det. Du kan opnå brand på eventuelle indtægter eller udgifter plan – det er bare matematik. Jeg ville hellere have pant pote, og har nok indkomst for resten af mit liv. Som du sagde i dit skridt 4 indlæg og social sikkerhed er meget forskellige i 10, ved 15 år, jeg mit liv vil være anderledes, så jeg har en hård tid på at gøre en langsigtet plan.

Hvis du ikke gemmer beløbet af dit køb fra at lægge oplysninger til at arbejde i dit liv, vil vi give dig dine penge tilbage. Din nettoformue, besparelser og pensionering mål er alle store samtaler at have. Livet er fuld af muligheder, hvis du vælger at leve den ovenfor nævnte slags liv, så start i dag til at planlægge det, at leve et godt liv og gå tidligt på Pension afhænger ikke af de fleste gange din karakter af job, men finansielle færdigheder.

Og mens det er halv ligning, det er ikke det hele. Min definition af finansielle uafhængighed betyder, at du har penge nok, at du aldrig behøver at arbejde igen. Jeg formoder, at mens Pension ikke kan være perfekt – ingen job er perfekt så godt. Hvem kender ‘s hvad inflationsraten eller din skatteprocent vil være i pensionsalderen.

Nå økonomisk uafhængighed & gå tidligt på Pension

Leave a Reply

Your email address will not be published.