For dem af os behov for tilførsel af kontant kapital er den mere sandsynlig mulighed at ansøge om at låne penge. Bannere eller tekstlinks lover at godkende lån straks uden kredit kontrol eller sikkerhedsstillelse er ikke altid hvad de synes at være. De kunne være ren og skær svindel eller de kunne være come-ons for forskellige slags låneprodukter, normalt payday eller kontant forskud lån, som er ikke ligefrem dårlig kredit lån.

Interesse kun – dit månedlige afdrag til din långiver dækker kun renter på lånet betyder, at intet du betale tilbage går mod tilbagebetale det lånte beløb; Det er op til dig at etablere en form for opsparing køretøj over levetiden af lånetiden, som du betaler tilstrækkeligt beløb til at sikre, at du har tilstrækkelig kapital i slutningen af perioden lån at tilbagebetale det lånte beløb.

Internationale Progressive finansiering i-sammen med Barclay gruppe og nøglen Bank NY. I deres tilbud på lånekapital og usikrede lån, business lån, landbrugs lån, personlige lån og langsigtede og kortsigtede lån herunder synkende fond og sigt lån til enkeltpersoner, små investorer, konsulentbistand opsøgende, corporate organer og institutioner.

Eksempelvis rente af personlige lån – den mest almindelige type af lån på markedet, som tilbyder store kommercielle långivere enkeltpersoner – fremhævet månedlige flade rate†er så lav som 0,2% (på maj 2015), hvilket betyder, at mængden af renteudgifter er fastsat til 0,2% af hovedstolen og denne udgift er føjet til hver af månedlig godtgørelse i hele lånet embedstid.

Prosper og flere andre “person til person udlån” sites drives som en eBay for kredit: potentielle låntagere udbudt anmodninger om lån, afsløres deres kreditvurdering og grunden til de nødvendige penge, og forsøgte at gøre en sag for långivere til at tage en chance deres dream†“på attraktive præmier.

Gruppen fandt, at analysere de ord bruges i det oprindelige lån programmer kunne forbedre evnen til at forudsige misligholdte lån med 4% til 5,7% over traditionelt anvendte oplysninger som kredit score og andre finansielle målinger, som forskere anslår kunne have gemte Prosper långivere fra at miste mere end 1,4 millioner dollars i lån gået dårligt.

Kvantitative lempelser har oppustet bankernes beholdninger af centralbankpenge til 9% af indskud nu, men interbank udlån og indlån er stadig omkring 17%-mærket, selv om andelen med uafhængige banker er faldet fra 40% på tidspunktet for kreditkrisen til 10% nu.

Naturligvis, kan at indgå i en online transaktion blindt være en dårlig måde at betale din gæld, så du skal være smart om det. Mens du søger efter en långiver online, se indstillingerne for hver långiver tilbyder med hensyn til hvor mange penge du kan bede om, hvor hurtigt du bliver nødt til at betale det tilbage, og hvor meget renter vil blive opkrævet for ingen kredit check lån.

For at undgå skuffelse, anbefales det at overveje høj låntagning omkostninger som en investering i bedre kredit, som dårlig kredit lån hjælpe dig genopbygge historie af rettidige betalinger, køre din score op, og gøre det lettere at kvalificere sig til lån med bedre priser og vilkår i fremtiden.

En kort introduktion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *